DET SIGER KUNDERNE

Har fået monteret en BlueChimney på min skorsten og vil lige melde tilbage med en klapsalve

Det har totalt ændret mit brændeovns-liv. Jeg er virkelig tilfreds over den problemløse optænding og afbrænding er nu. Én af de bedste investeringer jeg nogensinde har gjort. Kan forstå at I selv står bag den geniale lille maskine. Tak for god rådgivning og montage. Glæder mig til at vinteren kommer an 😃
Carsten Michelsen

Et helt nyt liv begyndte med vores Bluechimney røgsuger

“Da vores pejseindsats skulle skiftes efter 28 år, begyndte vores mareridt med sort støv overalt. Det satte sig på helbreddet, så vi var konstant snottede og fik allergi-medicin. Vi var urolige for, om det var vores nye pejseindsats, der jo ellers levede op til alle de nyeste miljøkrav. Vores skorstensfejer kunne fortælle os, at det sikkert var den nye indsats, der var årsagen, da tætte huse kan give den slags problemer. Løsningen var en røgsuger, og han anbefalede en BlueChimney, der er af god kvalitet og pålidelig. BlueChimney-røgsugeren blev bestilt og ankom 2 dage efter, hvorefter den straks blev monteret – rent plug and play 🙂 Nu begyndte et helt nyt liv med den nye indsats, ingen sort støv og endnu bedre – vores allergi forsvandt – det samme gjorde næsesprayen. Jeg håber inderligt, at andre kan få samme oplevelse – bare en del hurtigere end os”.
Jimmy Juul
Glad, og rask, ejer af en BlueChimney røgsuger

Kundeudtalelser

"Vi har ikke kunnet bruge vores indsatspejs i flere år uden at det har røget ud og sværtet vores vægge i stuen. Nu har vi ikke røg i stuen mere, og det er blevet meget næmmere at tænde op. Vi er meget tilfredse med vores BlueChimney.​​​"
"Tak for den bedste vinter i mange år. Det har været dejligt at kunne trække vejret og slippe for alle de små sorte fnug."
"Vi fik monteret BlueChimney, der fungerer helt fantastisk. Vi har altid brugt ca. en halv time på at få brændeovnen til at brænde optimalt, nu bruger vi få minutter. Hvorfor har vi ikke købt en sådan røgsuger før?”
”Jeg er som 10.000 andre familier glad for, at der nu er træk i skortenen ved optænding og ingen røg i stuen og i de nære omgivelser.”
”Virkelig fantastisk produkt. Vi har ikke længere røg i stuen, når vi åbner brændeovnslågen, og super træk i skorstenen ved optænding.”
"​Fantastisk produkt. Vi har lyst til at tænde op hele tiden. Jeg fatter ikke, hvordan jeg har kunnet leve uden en BlueChimney – og nu har hele familien også set videoen og lært at tænde rigtigt op.​"
​"Med BlueChimney er det blevet meget nemmere at tænde op, og vi har ikke røg i stuen mere. Jeg synes også, at jeg bruger mindre brænde nu.​"
”Bedste investering ever. Bruger den hver dag vi skal have gang i brændeovnen.”
”Jeg købte én for 5 år siden. Ville aldrig undvære den. Aldrig røg i stuen og nemt at tænde op.”