Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
 • eksempel-1

  BANNER
  OVERSKRIFT

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin tristique in tortor et dignissim. Quisque non tempor leo. Maecenas egestas sem elit

 • eksempel-2

  BANNER
  OVERSKRIFT

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin tristique in tortor et dignissim. Quisque non tempor leo. Maecenas egestas sem elit

 • eksempel-3

  BANNER
  OVERSKRIFT

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin tristique in tortor et dignissim. Quisque non tempor leo. Maecenas egestas sem elit

BlueChimney – undgå røggener fra din brændeovn
Se hvordan den virker

- nem optænding uden røg i stuen

Læs mere

Høj kvalitet - 3 års garanti

- optimalt materialevalg sikrer lang levetid

Læs om teknikken

Tjek fordelene

- konstrueret af fagmanden med mange års erfaring i, hvad der virker

Se produktinfo

Den professionelle røgsuger til din brændeovn

Ideen til den perfekte røgsuger

Som skorstensfejermester fik jeg i december 2011 ideen til en ny røgsuger i forbindelse med en svær røgklagesag i min kommune. Jeg ville lave en røgsuger, der, udover at suge perfekt, også kunne fjerne røglugten og skåne miljøet - problemer, som markedet for traditionelle røgsugere ikke løste. Den skulle samtidigt være pænt designet, udført i gode materialer og i det hele taget være en robust og fornuftig løsning for husejeren.

Fjerner røggenerne - både ude og inde

Røgsugeren skulle fjerne røgudslip under optænding og genfyring i brændeovnen. Samtidig skulle den reducere lugten fra røgen uden for, så naboen heller ikke blev generet. Og problemet blev løst med min idé.

Den professionel løsning til brændeovnen

Teknologisk Institut og Danmarks Tekniske Universitet har været en stor inspiration under udviklingsarbejdet med BlueChimney, og har medvirket til, at jeg har fået patent på opfindelsen. Mange glade kunder har allerede sat en BlueChimney på deres skorsten.

Skorstensfejermester Morten Bjørklund

Vores kunder siger

BlueChimney røgsuger giver bedre træk i skorsten så du undgår røgproblemer og gener

Røgen trækkes op gennem skorstenen ved hjælp af et indirekte sug, som samtidig blander røgen op med udendørsluft. Man undgår et for kraftigt sug, som trækker varmen ud af brændeovnen og ødelægger den gode brændselsøkonomi. Du får altså bedre træk i skorstenen med BlueChimney røgsuger.

BlueChimney røgsuger reducerer røg fra brændeovnen og dermed røg i stuen og udenfor

Derfor kan du med en BlueChimney røgsuger tænde op i brændeovnen uden at bekymre dig om røg i stuen eller hos naboerne. Med et godt skorstenstræk udvikler ilden sig hurtigere og giver hurtigere en højere temperatur. Det betyder mindre røg fra skorstenen i stue og udenfor.

BlueChimney er en røgsuger til både muret skorsten og stålskorsten

BlueChimneys røgsuger passer som standard på de fleste skorstene – både til muret skorsten og stålskorsten.

Ny smart og unik røgsugermetode

BlueChimney er udviklet af en professionel skorstensfejer med en smart og unik røgsugermetode som ikke suger varmen og økonomien ud af brændeovnen. Flere af vore kunder har opnået besparelser på henved 20% på deres brændeforbrug.

BlueChimney forhindrer vand i skorstenen

Regnvand kan ikke trænge ned - det er særligt vigtigt, når man har en stålskorsten, hvor nedtrængende vand kan ødelægge brændeovnen.

Følg med på
FacebookVi opdaterer jævnligt vores facebook, så
husk at "like us" for at følge med i hvad
der sker hos BlueChimney​